Eten & Drinken

in de Achterhoek

Dagje weg inclusief eten en drinken

Een dagje weg in de Achterhoek? Kies voor een dag vol eten, drinken en plezier voor het hele gezin!

De Achterhoek biedt een veelzijdigheid aan activiteiten waar zowel kinderen als ouders van kunnen genieten. Van avontuurlijke speeltuinen tot culturele uitstapjes, de Achterhoek is een ware schatkamer voor gezinsuitjes. En als je een dagje weg zoekt waarbij je niet hoeft na te denken over eten en drinken, bekijk dan onderstaand aanbod!
 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Eten en drinken bij de leukste activiteiten

Of je nu met peuters, kleuters, kinderen of tieners op stap bent, in de Achterhoek vind je voor elke leeftijd leuke activiteiten. Ook voor jou! Ontdek de historische hanzesteden, charmante vestingstadjes, of geniet van de natuur via de uitgebreide fiets- en wandelknooppunten. Klim en klauter je een weg door de belevingsparken, torens en speelparadijzen. En eet na afloop - en tussendoor - jullie buiken rond bij de gezellige, op locatie aanwezige, eetgelegenheden.

Ontdek de speelparadijzen van de Achterhoek

De Achterhoek is een paradijs voor gezinnen die van buitenactiviteiten houden. Met keuze uit binnen- en buitenspeeltuinen, dierenparken, klimbossen en recreatieplassen, is er altijd iets spannends te doen voor de kleintjes. Maar let op, niet elke locatie heeft een eetgelegenheid. Als jij dus graag gaat eten en drinken samen, dan wil je hier jouw dagje weg wel naar plannen!

Maak het af met een overnachting

Wil je langer dan een dag genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft? Overweeg dan een verblijf op een kindvriendelijke camping, een gezellig vakantiepark of een sfeervolle Bed & Breakfast. Zo maak je van een dagje uit een heerlijke mini-vakantie voor het hele gezin

Culinair genieten of een snelle hap

Naast de vele activiteiten, biedt de Achterhoek talloze opties voor gezinsvriendelijke eetgelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, je vindt het hier allemaal. En het fijne is: bij alle dagjes weg die je hierboven vindt, kun je direct eten en drinken samen! Dat is pas efficiënt genieten. Geniet van de lokale gastvrijheid en proef de smaken van de regio in diverse kindvriendelijke restaurants en eetcafés

Eten en drinken met het gezin in de Achterhoek

Ontdek deze inclusieve dagjes weg in de Achterhoek, waar avontuur, cultuur, natuur en culinaire verwennerij samenkomen. Of je nu een dag vol actie of een ontspannen ervaring zoekt, in de Achterhoek is er voor ieder gezin wat wils. 

Plan je bezoek vandaag nog en maak onvergetelijke herinneringen voor jou en je kinderen.