Schoolreisjes

in de Achterhoek

Geniet met de hele klas van een onvergetelijk schoolreisje in de Achterhoek

Het schoolreisje is voor veel kinderen de leukste schooldag van het jaar. Gezellig met de hele klas op stap, lekker snoepen onderweg en eindeloos plezier maken met je vrienden en vriendinnen. Waar zou de reis dit jaar naar toe gaan? Om inspiratie op te doen voor een onvergetelijke dag heeft Kidsgeluk alle leuke uitjes in de Achterhoek voor je op een rij gezet. In de regio is een wereld aan avonturen te beleven met de klas. Van een educatief uitje in de natuur tot een bezoek aan een pretpark of een dagje meedraaien op de boerderij, er is voor ieder wat wils.

Filteren

Filter op:

Wissen

Maak de mooiste herinneringen met de klas

De reizen die je als kind met je klas maakt, vergeet je vaak nooit meer. Het is dé dag van het jaar dat je de mooiste herinneringen maakt met elkaar en je klasgenoten op een andere manier leert kennen. Teambuilding en een uitje ineen. Kidsgeluk is je ideale startpunt voor het organiseren van de leukste reisjes voor je school. Of je nu op zoek bent naar een uitje voor de kleuters, de middenbouw of een spectaculaire afsluiter voor groep 8, de tofste belevenissen hebben we voor je verzameld op Kidsgeluk.

Een schat aan leuke klassenuitjes voor binnen en buiten

Kidsgeluk biedt je een schat aan leuke klassenuitjes in de Achterhoek. Of je je reisje nu wil plannen in het voorjaar of in de herfst, in de zomer of in de winter, er zit altijd iets tussen dat je school zal aanspreken. Trek er lekker met elkaar op uit voor sportieve outdooractiviteiten, strijk comfortabel neer voor een te gekke theatervoorstelling of geniet van een heerlijke dag binnen- en buitenspelen op een belevingspark. Zin om een keer iets creatiefs te doen? Volg dan met de klas een musical- of theaterles.

Volop ideeën voor educatieve tot avontuurlijke reisjes

Het organiseren van het klassenuitje van het jaar begint bij het opdoen van goede ideeën. Op Kidsgeluk vind je daarvoor alles wat je nodig hebt. Bestaat je klas uit knappe koppen die wel van een uitdaging houden? Denk dan eens aan een van de uitdagende techworkshops als het maken van een 3D puzzel of het programmeren van een drone. Zijn de kinderen wild van lekker spelen, klimmen en klauteren? Kies dan eens voor een klimbos of een natuurspeeltuin. Het aanbod is veelzijdig, aan jou de keuze.