Eropuit!

in de Achterhoek

Een dagje weg in de Achterhoek

Samen spelen is niet alleen leuk, het is ook supergoed voor je ontwikkeling. Of je kinderen nu het liefst ravotten, verkleden, racen of met dieren knuffelen, de Achterhoek heeft het je te bieden. Kom nieuwe vrienden maken en buitenspelen in de natuurspeeltuinen of struin rond op de boerderij en geniet van een dagje uit met dieren. Komt de regen met bakken uit de lucht? Het is altijd lekker losgaan en binnenspelen in één van de overdekte jungles of speelparadijzen. Schijnt het zonnetje vandaag? Rol je handdoek maar uit en neem een heerlijk verkoelende duik tijdens een dagje uit bij het water. Bij Kidsgeluk vind je de mooiste uitstapjes voor het hele gezin.

Voor iedere leeftijd een leuke dag

Er gaat niets boven een dagje lekker spelen, ontdekken en genieten van de mooie dingen in het leven. Bij Kidsgeluk vind je een breed palet aan leuke uitstapjes voor kinderen van iedere leeftijd. Kom lekker zwemmen in een subtropisch zwemparadijs of kies voor een dagje uit bij het water en bouw kastelen op het strand. Geniet van een dagje buitenspelen en klimmen en klauteren in een speeltuin of ga samen grenzen verleggen in een avonturenpark. Even de drukte van school van je af laten glijden? Dat kan perfect tijdens een dagje uit met dieren. En als het weer niet mee wil zitten, kun je het hele jaar door lekker binnenspelen in een overdekte speeltuin. In de Achterhoek vind je alles wat je zoekt voor een onvergetelijke dag.

Een verwenmoment in de Achterhoek

In de familievriendelijke Achterhoek geniet je van een afwisselende natuur, levendige stadjes, pittoreske dorpen en heerlijke streekgerechten. Bij Kidsgeluk doe je volop inspiratie op voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Van waterfietsen door een weelderig natuurgebied tot steppen door de Gelderse bossen en van skelteren op de boerderij tot het genieten van een prachtige theatervoorstelling. Eerst iets leuks met de kinderen ondernemen en daarna gezellig eten & drinken in een sfeervol restaurant? Maak je keuze uit één van de vele arrangementen voor een zorgeloos en compleet dagje uit met de hele familie.

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren