Een

Dagje weg naar het water

met het gezin

Een dagje uit naar het water is de perfecte manier om te genieten tijdens warme of juist regenachtige dagen, om samen te zijn met het gezin en te ontspannen. De Achterhoek, met haar talrijke recreatieplassen, zwembaden en rivieren, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

In deze prachtige regio vind je een diversiteit aan wateractiviteiten die zowel leuk als leerzaam zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Waterpret met het gezin in een belevingspark

Een bezoek aan een belevingspark zoals Hof van Eckberge, Land van Jan Klaassen en Erve Brooks is de ultieme combinatie van spanning en ontspanning. Met glijbanen die zorgen voor een adrenalinekick en kinderbadjes waar de kleintjes veilig kunnen spelen, met leuke waterspelen en leerzame toestellen vol water heb je hier vermaak voor alle leeftijden. Vergeet niet de zonnebrandcrème en handdoeken mee te nemen voor een zorgeloze dag vol waterpret!

Een dagje weg naar de leukste zwembaden

Een dagje naar het water is niet alleen leuk op zonnige dagen. Ga naar een van onze zwembaden met de leukste waterglijbanen als het regent en geniet samen van water op een leuke manier. Ga bijvoorbeeld naar Marveld recreatie. Breekt de zon toch door? Dan zijn recreatiegebieden als het Hilgelo, Stroombroek en Hambroekplas een heerlijke plek om vitamine D en plezier te combineren.

Een dag op het water met het gezin

Heeft niet iedereen zin in een nat pak? Bij een natuurpark zoals De Leemputten kun je heerlijk het water op, zonder erin te moeten. Huur een waterfiets en geniet van de omgeving, het weer en elkaar. Kom na afloop bij op het gezellige terras aan de waterkant, ga een stukje wandelen of stap op de normale fiets. En dag naar het water kun je gemakkelijk combineren!

Met het gezin naar de Achterhoekse wateren

Een dagje uit naar het water met het gezin staat garant voor plezier, avontuur en ontspanning. Of je nu kiest voor een bezoek aan een waterpark, een dagje naar het meer of een waterfiets-tocht, de mogelijkheden zijn eindeloos. Pak je zwemspullen en zonnebrandcrème en maak je klaar voor een onvergetelijke dag met je gezin!