Erve Brooks

Broekhuisdijk 5, 7275 CB Gelselaar | Tel: +31 545 481 371 | Toon op kaart

Heel veel speelplezier bij pannenkoekenboerderij Erve Brooks! Er is een binnenspeeltuin, airtrampoline, kabelbaan, speelvijver, reuzeschommel, avonturenpad, blotevoetenland, speelhoekje binnen, levend tafelvoetbal en nog veel meer. De kinderen vermaken zich prima, terwijl u geniet van een kopje koffie op het terras.

De museumboerderij is alle dagen geopend voor een lunch of een bezichtiging. In de museumwinkel worden talloze cadeautjes, houten speelgoed en Achterhoekse lekkernijen uit vroegere tijden verkocht. Ook is er een speelhoek en staan er Oudhollandse spelen. Buiten op het erf is een grote speeltuin voor de kinderen. Je vindt er een water- en zandplek, een kleihoek, een echte boomhut en nog veel meer!

Dieren ontbreken er ook niet: parkietjes, geitjes, varkens, konijnen, muisjes etc. In de schuren zijn er nog oude landbouwwerktuigen en gereedschappen te vinden. Verder nog oude radio’s en televisies, klederdracht, weefgetouw, een alkoof en de geologische collectie over de geologie en (pre)historie van de streek.

Elke dag geopend van 10.00 tot 19.30 uur.

Website Telefoon Mailadres