Land van Jan Klaassen

Gildeweg 6, 7047 AR Braamt | Tel: +31 314 684 777 | Toon op kaart

Vlak bij Arnhem ligt het gezelligste kinderpretpark van Gelderland. Een groot buitenspeelpark van 30.000 m2, sfeervolle indoorspeeltuin van 2.000 m2, waterspeeltuin, poppentheater en museum garanderen een dag plezier met de hele familie. Jan Klaassen en Katrijn beleven iedere dag spannende avonturen in het grootste poppentheater van Nederland.

Het Land van Jan Klaassen is overzichtelijk en kleinschalig opgezet waardoor zelfs de jongste kinderen veilig en alleen kunnen spelen. Je maakt een treinreis door het kabouterdorp, ontdekt de 40 meter lange 4-baans turboglijbaan, fietst rond in zweefauto’s en nog héél veel meer. Zelf eten en drinken meenemen is toegestaan, maar in het restaurant geniet je van heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites en ijs. Al 40 jaar perfect voor een dagje weg met het gezin, kinderfeestje, familiedag of schoolreis!

Overnachten is ook mogelijk op kindercamping Jan Klaassen Dromenland. Hier slaap je in een helikopter, brandweerauto, schoolbus, piratenboot, boomhut, pipowagen, prins- en prinsessentent, safaritent of tipi.

Website Telefoon Mailadres