Leuke dagjes uit met kinderen

We weten hoe belangrijk het is voor jou om als ouder veel tijd, kwalitatieve tijd te besteden met je kinderen. En wat is er nou leuker dan een avontuurlijk uitje met kinderen van 6 tot 10 jaar? In deze leeftijdsfase zijn kinderen vol energie, nieuwsgierigheid en klaar om de wereld te verkennen. Daarom hebben wij voor jou de perfecte mix van uitjes samengesteld die garant staan voor plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Spanning en plezier voor je kinderen

Avonturenparken zijn de perfecte plek voor een dagje uit met kinderen. Met diverse attracties en speeltoestellen is er voor elke leeftijd wat wils. De kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven en genieten van de spanning en het plezier. Veiligheid staat natuurlijk voorop, dus je kunt als ouder ontspannen terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben.

Een dagje naar het water met kinderen

Zoek je verkoeling en plezier bij het water? Dan zijn recreatiegebieden bij waterplassen een ideale keuze. Ga bijvoorbeeld naar ‘t Hilgelo, Stroombroek en Hambroekplas. Kinderen kunnen hier zwemmen, spelen in het zand, en genieten van watersportactiviteiten. Een picknick aan de waterkant maakt de dag compleet. Het is de perfecte manier om samen te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

Geniet van de dierenwereld bij de kinderboerderij

Een wandeling in de natuur, samen met dieren, is een fantastische ervaring voor kinderen. Of het nu gaat om een wandeling met alpaca's of een bezoek aan een kinderboerderij, de interactie met dieren is zowel leerzaam als ontzettend leuk. En het is natuurlijk de perfecte kans voor jou om de leukste foto’s te maken. Ga naar Kinderboerderij Feltsigt, Suzie’s farm of Beleefboerderij de Kleine Carrousel. Of wandel met ezels of alpaca’s bij de Vetweide of de Edelingen.

Waterpret in en rondom zwembaden

Zwembaden zijn altijd een hit bij kinderen. Met glijbanen, golfslagbaden en peuterbadjes is er voor elke leeftijd wat te beleven. Het is een ideale manier om samen te spelen, te ontspannen en natuurlijk om te leren zwemmen. Hoe bont wil jij het maken? Bekijk alle opties hierboven!

Creëer magische momenten met je kinderen

Wij begrijpen dat elk kind uniek is en ze allemaal hun eigen voorkeuren hebben. Daarom bieden we een breed scala aan uitjes aan die aansluiten bij de interesses en leeftijd van je kind. Van actief en avontuurlijk tot rustig en educatief, er is voor ieder wat wils. Plan vandaag nog dat onvergetelijke dagje uit met je kinderen en maak herinneringen die een leven lang meegaan!