Het Winkel

De Slingeweg 20, 7115 AG Winterswijk Brinkheurne | Tel: +31543513025 | Toon op kaart

Bij Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk beleef je al een hele vakantie in één dag!
Voor jong en oud is hier van alles te beleven. En ben je jarig en zoek je nog een leuke plek voor een kinderfeestje, ook dan ben je bij Reuselink aan het goede adres. Voor alle leeftijden zijn er diverse mogelijkheden waaronder discobowlen en kids jeu de boules in onze, in 2020 nieuw gebouwde, Boules & Bowling. Dit alles met onbeperkt drinken en lekkere hapjes om er een echt feestje van te maken.

Ook kun je hier terecht voor een dag lekker spelen in de buitenspeeltuin op het park. Hier klim je in een 6 meter hoge piramidetoren van touw, glijd je van twee spannende glijbanen en schommel je zo hard als je kan op één van de schommels. Salto’s maken op het grote springkussen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook in de binnenspeeltuin op het park kun je lekker spelen. Klim zo snel mogelijk omhoog en laat je via een groot spinnenweb naar beneden vallen of ga van één van de snelle glijbanen. Speel samen met je vriendjes een spelletje zoals tikkertje en je vergeet helemaal de tijd! Vanuit de speeltuin loop je zo de dierenweide in. Hier maak je kennis met Roosje het paard, Bibi de big en alle andere diertjes. Durf jij de diertjes te aaien of te knuffelen? 

Ben je daarna toe aan iets lekkers te smikkelen? De snackcorner heeft allemaal lekkere hapjes en drankjes. Deze zit aansluitend aan de speeltuinen. Heb je meer zin in een pancake, smakelijke burger of een goed belegd oerbroodje, kom dan naar het gezellige “verwarmde” terras of binnen in het sfeervolle restaurant Reuselink, gelegen op het park bij Het Winkel. Bestel hier ook je drankje en het wordt aan tafel gebracht. 

Reuselink is uitermate geschikt om met je kinderen te komen genieten. Door de laagdrempelige sfeer, voelen kinderen zich snel op hun gemak. Overal wordt rekening gehouden met het vermaak van kinderen. In het restaurant van Reuselink is er een speciale kaart voor de kinderen. Naast de lekkere frietjes, staan hier ook meerdere verantwoorde gerechten en lekkernijen op. Hebben de kinderen lekker gegeten, dan ligt er altijd een cadeautje klaar. Intussen vermaken de kleinere kinderen zich in de speelhoek van het restaurant. Word jij al net zo enthousiast als alle voorgaande kinderen die hier geweest zijn? Kom dan snel een keertje langs en laat je verwennen!

Website Telefoon Mailadres