Avonturenpark Sevink Molen

Meddoseweg 40, 7104 AA Winterswijk Meddo | Tel: +31 543 513 229 | Toon op kaart

Trampolines, een klimkasteel, elektrische scooters, een glijbaan, klimnetten, een authentieke draaimolen er is echt van alles te doen! En wat willen wij graag dat kinderen leren spelen met elkaar en dat in hun eigen belevingswereld. Door de grote zandbak met fossielen en reuze bouwblokken geven we kinderen de ruimte om hun fantasie de vrij loop te laten!

De kinderen kunnen in het Avonturenpark met behulp van de schatkaart in de zandbak graven naar ducaten. Als je ducaten gevonden hebt, mag je in onze ducatenkast een leuk cadeautje uitzoeken. Als afsluiting kun je heerlijk pannenkoek* eten of samen met je ouders gaan grillen* aan je eigen tafel.

Lekker buiten spelen? Dan kan ook in onze gezellige speeltuin. We hebben een mooie zandbak waar met modder kan worden gespeeld, skelters om op rond te crossen, draaimolens, schommels, een glijbaan en luchtkussens om flink op te springen.

Ook kun je de kinderwandelroute Het geheim van de gouden graankorrel doen met de meelmuizen van Sevink Molen; Sevi en Sevelien. De route van 2,5 km is voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar (kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis mee).

Als het heel mooi weer is kun je zelfs afkoelen in het Hilgelo, het nabij gelegen water is perfect om op een warme zomerdag te genieten van een frisse duik.

Komen jullie deze zomer een ijsje bij ons eten?

*Ook voor kinderen met een dieet/allergie kunnen wij een passende oplossing bieden.

Website Telefoon Mailadres
Kleurplaat Sevink Molen