Megapret

De Stegge 23, 7137 NC Lievelde | Tel: +31 544 377 932 | Toon op kaart

Megapret is het leukste familie speelpark van de Achterhoek. In een landelijke omgeving vind je een binnen en buiten speelpark geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook voor de volwassenen is er van alles te beleven. Megapret is Buitenpret, Binnenpret, Speurpret, Waterpret en Golfpret. Kortom bij ieder weertype is er volop pret voor iedereen.

Binnen vind je een speeltuin met verschillende thema's. Er zijn bijvoorbeeld springkussens, trampolines, lachspiegels, een kinderdisco en zelfs een 30 meter lange rodelbaan op 7 meter hoogte!

Buitenpret bestaat uit de grootste speeltuin die je in de Achterhoek kunt vinden met bijvoorbeeld een tractorbaan, een airtrampoline, een verkeerspark, een monorail, een shuttle baan en verschillende speeltoestellen zoals de Sona van Yalp - een interactieve speelboog - en  andere interactieve spelen.

Voor de grotere kinderen is er Speurpret, een leuke interactieve speurtocht.

Tijdens de warme dagen is Waterpret geopend, het grootste spraypark van Nederland. Dit park is zeer veilig. Een zwemdiploma heb je niet nodig, alleen badkleding en een handdoek.

Voor de volwassenen is er Golfpret, een 18 holes adventuregolfbaan en een snookergolfbaan. Je kunt natuurlijk ook genieten op een van onze gezellige terrassen. Bij ons zijn alle prijzen lekker Achterhoeks laag en we hebben leuke arrangementen.

Nieuwsgierig? Kom gauw naar Megapret in Lievelde.

Website Telefoon